ГРЕХОВНО предизвикателство

alchnost

Views: 111

Здравейте, творци, приятели и откачалки!

Към края на първата карантина ми хрумна нещо, което сега реших да превърна в по-мащабен проект!

Измислих Греховното Предизвикателство и много приятели се вдъхновиха от идеята.

По тази причина – сега всички, които искат да се включат ще могат да го направят и, ако имат желание ще бъдат включени и в дигиталния сборник, който подготвям.

Уточнявам, че относно сборника – всичко ще е безплатно…тоест – нито аз плащам, нито вие, нито сборникът ще струва нещо на любителите.

Всеки, който иска да участва може да ми даде повече инфо за себе си, ако иска да добавим боиграфия, сайтове  и/или страници в социалните мрежи, е-магазин на творбите си и пр.

ТЕМАТА

Темата е “7-те смъртни гряха” и по-конкретно – как вие ги виждате през вашата призма. Творете – няма ограничения – пейте, танцувайте, рисувайте, гримирайте се, лакирайте се, пишете разкази и стихове.

ПОМОЩ

Ползвайте си творческото! Развихрете се! Включете домашни любимци и/или растения, децата си, роднините… Правете скечове, етюди, философствайте! Каквото ви дойде отвътре!

МАТЕРИАЛИ

Може да пращате снимки, видеа, текстове…това е и причината сборникът да бъде дигитален!

ЗА СБОРНИКА ” ГРЕХОВНО”

Към момента разполагам с няколко материала, които ми изпратиха творци, които ще се включат. Конкретен срок няма! Всеки, който желае може да се включи по всяко време!

Сборникът ще съдържа категории и подкатегории за визуалните изкуства – видео, снимки, картини.

Сборникът “ГРЕХОВНО” ще бъде поместен тук на този сайт.

МОЯТ ПРОЧИТ

Ето го и моя прочит, чрез най-греховното ми (според мен) оръжие.

 

P.S.

Събитията през 2020-та съсипаха нещо много ценно за мен и на никоя институция или партия не ѝ дремеше! Поне аз не видях да им дреме!

Искам да направя това за всички нас – драскачи и “шутове”, вечно неглижирани, вечно натиквани в мазето, както казва треньорът ми по салса. Всички танцуващи, пеещи, рисуващи, всички вечно неразбрани, вечно наричани шматки и луди…защото ЗНАМ, знам, че не е само при мен… – за да сме такива ИМА причина!

Животът на никого не е лек…и в чужди обувки, макар и красиви, не става – боли. Всеки си носи болката и се учи да живее с нея!

Ние лудите и смахнати “драскачи” (независимо от конкретното творчество) дължим на себе си, поне, да ИЗКРЕЩИМ! Дори и никой да не чуе…то поне малко ще олекне!

Творете и се забавлявайте – винаги ще има кой да съди… и често най-големите съдници са същите онези, които завиждат за блестящите ви обувки, които в реалността са напоени с кръвта ви (образно и преносно)

ВАЖНО

Кат е важно, що е  най-отдолу…ми щот, тей… 🙂

За връзка с мен, въпроси и метод на пращане на творби и материали:

Формата за КОНТАКТИ

e-mail: draskai.blog@gmail.com

FaceBook: Мъртвите драскачи

Spread the love

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *