Правила за Салса парти

Правила за Салса парти

Views: 1739

Да ме прощавате за липсата на цензура, но това е ефектът от 2 големи рома и наличието на индивиди, които, по мое скромно мнение, проявяват безумно абсурдно поведение – без значение що за хора са – добри, лоши, нагли, мили…. може и аз да съм с грешка според някои… според мен – не съм. Точка!!!

 Неписани правила за салса/бачата/латино парти

Ей ги на – написани!

 

№ 1 Носи си дрехи!

Не се прави на много важен! Всички се потим кат’ животни и мъжки и женски!

№2 освен №1

Носи и дезодорант, и парфюм, и мокри кърпички, и въобще изобщо, недей да смърдиш! Позволено е само, ако са те поканили на няколко последователни танца! Остави дали е позволено, то си се случва…

№3 Имай мозък!

Колкото и странно да ти изглежда, това че на стол, на който има чанти и якета не седи никой в момента, демек – момента в който си го фиксирал, не означава , че може да ги сринеш тея дисаги на земята и да си го вземеш – стола нали, става въпрос!…Не бъди нагъл безпардонен олигофрен! Всичко се връща…Да не говорим колко е безмозъчно. Все едно да идеш и да вземеш стола на Dj-я или на бармана! Може и аз да не съм наред, ама…баси к’ви простотии се случват, не ми го побира кратуната!

№4 Недей да наглярстваш!

Ако дамата не ти дава близък контакт и не ти разбира сигналите, недей да я зориш…най-вероятно и ти не знаеш какво точно правиш щом не те разбира…

№5 Момичета!!!

Мили дами, когато салсерото или бачатерото не вижда друга двойка в пряка близост, която не се съобразява, ако ще и да са Атака и Алемана, барем се пазете поне сами па и него нали, принципно… никой няма очи на гърба си… доколкото знам…

№6 ПЛАЩАЙ!

Психически и финансово се подгответе, че партито има вход! Не се правете на кметове с привилегии, много моля!!! Уважавайте труда на организаторите и хостесите и на всички останали, които са си платили… и на тях не им е забавно да са бирници, да не говорим, па ако знаете и се правите на улави!!!

№7 Не разпитвайте!!!

Бога ми, събрали сме се да танцуваме… ако сте си близки, ланкайте си и си карайте бейсик, ама ако сте непознати… – там сме, за да танцуваме, не сме седнали на кафе, има си и други места и други моменти за лаф, а който няма чувство за такт в танцувален смисъл и в социален смисъл едва ли има…

№8 Зрителен контакт!

Хвърляйте по някой и друг поглед в муцуната на партньора, поне от учтивост и некоя усмивчица – ей тей, даже и да не ви е особено приятно, ще издържите там 4 минути все толкоз!

№9 Отказвай!

Ако некой не ви е приятен, хич не се и замисляйте да откажете танц… ся… не е редно за първи танц да се отказва на непознат – все ще го преживеете, ама после, ако същият човек ви покани и не ви е приятен, просто откажете.

№10 по повод №9

Никой няма право да държи сметка на никого защо отказва танц! И да се изпада в излишни полемики, скандали, охрани, и прочее. Кат’ ти кажат „НЕ“, давай нататък, не бъди нагъл идиот!

 

Ще допълвам. Обещавам!

Всеки е свободен да си даде мнението. Не твърдя, че съм генерално права!

Хайде със здраве и Наздраве!

BTW – избягвам да танцувам като съм пийнала – но за това правило – по-нататък!

Искрено и безцензурно – Ana Drag

Spread the love

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *